Ikariam: Ζήσε στην αρχαιότητα! Παίξτε τωρα ΔΩΡΕΑΝ!!!


Ο ήχος της θάλασσας, μια απέραντη παραλία και ήλιος! Σε κάποιο μικρό νησάκι, κάπου στη Μεσόγειο, ένας αρχαίος πολιτισμός ανθίζει! Υπό την ηγεμονία σου ξεκινά μια εποχή πλούτου και επεκτατισμού

Παίξτε ΕΔΩ Δωρεάν! 


Παιχνίδι Ikariam είναι ένα μαζικά multiplayer browser-based παιχνίδι, που στο είδος της στρατηγικής.

Η ουσία αυτού του παιχνιδιού είναι πολύ απλή.Ο παίκτης είναι στον κόσμο, κάτι παρόμοιο με την αρχαία Ελλάδα.Ο παίκτης είναι ο ιδιοκτήτης της πολιτικής (ή πολιτικών).Η αποστολή του - να αναπτύξει την πόλη, να συνάψει διπλωματικές επαφές με άλλες πολιτικές, η οικονομία και να δημιουργήσει τις στρατιωτικές ενέργειες εναντίον των γειτόνων της.Το παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2008 και από τότε δεν έχει χάσει τη δημοτικότητά του.Σε πολλούς τρόπους, ο λόγος για αυτό είναι ότι οι απαιτήσεις του συστήματος για αυτό το παιχνίδι είναι σχεδόν απούσα.

Χρειάζεται μόνο το λειτουργικό σύστημα και σύνδεση με το Διαδίκτυο, αρκετά γρήγορα για να κάνει το παιχνίδι του χρόνου να πάει χωρίς χαλάρωση.Ikariam online παιχνίδι σε όλο τον κόσμο.Ως εκ τούτου, για να αποφευχθούν στο μέλλον προβλήματα με τις γλωσσικές διαφορές, κοιτάξτε για ένα διακομιστή της χώρας τους.

Μόλις επιθυμητό διακομιστή σας, θα πρέπει να εγγραφούν σε αυτό.Ikariam Η εγγραφή είναι πολύ απλή και αποτελείται μόνο από τρία στοιχεία: το όνομα του παίκτη, τον κωδικό πρόσβασης και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης.

Ενεργοποιήστε το και είστε έτοιμοι να παίξετε.Ikariam online παιχνίδι αρχίζει με το γεγονός ότι έχετε ένα μικρό κομμάτι γης όπου θα αρχίσετε να κοστίσει αυτοκρατορία του.Ο κόσμος είναι το παιχνίδι - αυτό είναι ένα αρχιπέλαγος των νησιών του ίδιου μεγέθους.Δεν είναι ένα επίπεδο, επί του οποίου ένα πλέγμα από μηδέν έως εκατό.Έτσι, κάθε νησί δεν είναι μόνο το όνομα αλλά και την τοποθεσία σας.

Σε κάθε νησί, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και δεκαέξι πόλεις ασφαλισμένους.Για να οικοδομήσουμε ένα δέκατο έβδομο, πρέπει να περάσετε μια μοναδική πηγή - αμβροσία.Ίκαρος σε απευθείας σύνδεση θα σας επιτρέψει να νιώσετε ένα μεγάλο ηγέτη του παρελθόντος.Κάθε νησί είναι ένα πριονιστήριο και μια πηγή πρόσθετων πόρων.

Αυτό μπορεί να είναι ένα αμπέλι, λατομεία μαρμάρου, το ηφαίστειο, το ορυχείο, το οποίο παράγει κρύσταλλο και πολλά άλλα.Όπως σε κάθε νησί έχει ένα θαύμα παιχνίδι.Θαύμα - είναι ένα μπόνους που έχει μία λειτουργία, ανάλογα με το είδος του θαύματος.Στην αρχή του παιχνιδιού, θα είστε σε θέση να εξαγάγετε μόνο το δέντρο και ένα επιπλέον πόρων.Έτσι, Ikariam ο οποίος έπαιξε μια ευκολότερη και ασφαλέστερη με τους φίλους σας.

Μετά από πολιτικές φιλικές προς το εμπόριο μπορεί να δημιουργήσει ή ανταλλαγή των πόρων.Στην πολιτική είναι οι κάτοικοι που πληρώνουν τους φόρους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκχύλιση του πόρου.Μπορούν επίσης να διενεργεί μελέτες και στρατιωτική πολιτική.Αλήθεια, αν ένας κάτοικος που ασχολούνται με κάτι, τότε δεν πληρώνουν φόρους.

Κατά τη διάρκεια του πώς αναπτύσσεται ο Ίκαρος παιχνίδι, ο παίκτης παίρνει σταδιακά νέα χαρακτηριστικά, όπως: 

1.Δυνατότητα να αποκτήσουν μια επιπλέον πηγή.
2.Πρόσθετο κόστος ευκαιρίας του κτιρίου.
3.Πρόσληψη διαφορετικούς τύπους των στρατευμάτων.
4.Βελτίωση των τύπων των στρατευμάτων που έχουν ήδη εξερευνηθεί.
5.Η κατασκευή των νέων πολιτικών.
6.Από τις συμβάσεις και τη δημιουργία στρατιωτικών συμμαχιών.Ίκαρος online παιχνίδι όπως κανένα άλλο παιχνίδι καθιστά σαφές ότι η κύρια πηγή της κάθε χώρας είναι οι άνθρωποί της.

Μετά από όλα, οι πολίτες της Αυτοκρατορίας, μετέφεραν τους φόρους, χρυσό, ξυλεία, μεταλλεύματα, και φυσικά, το ανθρώπινο δυναμικό, σε περίπτωση πολέμου.Και για να διασφαλιστεί ότι η πολιτική είχε πολλοί άνθρωποι χρειάζονται στο σπίτι, στο οποίο θα ζήσουν.Δεν μπορείτε να παίξετε Ikariam και να ξεχάσουμε τους ανθρώπους.

Αντίθετα, το βιοτικό τους επίπεδο.Μετά από όλα, όσον αφορά το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση τον Ίκαρο, τα καλύτερα της ζωής τους, τόσο περισσότερο αυξάνει ο αριθμός των κατοίκων της πόλης και, ως εκ τούτου, τόσο πιο γρήγορα η εξόρυξη του πόρου.

Έτσι, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι το παιχνίδι περιήγησης Ίκαρος κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά.

Share this Photos :

No comments:

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Venus Net | Pagak City
Copyright © 2014. Hot babe on bike - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Together
Proudly powered by Tube Girl