Προφυλακτικό που λιώνει μέσα στο σώμα

Προστατεύει από σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες...
Ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον δημιούργησαν ένα....γυναικείο προφυλακτικό, που μπορεί να προστατέψει από σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες.

Σύμφωνα με τους ειδικούς το συγκεκριμένο προφυλακτικό λιώνει μέσα στο σώμα της γυναίκας, εκλύοντας διάφορες χημικές ουσίες που προστατεύουν τα άτομα από μόλυνση με HIV και αποτρέπουν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.

Εκτός του ότι «μπλοκάρει» το σπέρμα, απελευθερώνει και ένα ισχυρό μίγμα από φάρμακα κατά του HIV και ορμονικά αντισυλληπτικά.

Οι ερευνητές κατασκεύασαν το συγκεκριμένο προφυλακτικό από εξαιρετικά λεπτές μικροΐνες, βασιζόμενοι στην ηλεκτροστατική. Έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να διαλύονται μετά τη χρήση είτε μέσα σε λίγα λεπτά είτε σε διάστημα μερικών ημερών, αναφέρει η Daily Mail.

«Θέλουμε να φτιάξουμε ένα προϊόν που θα απευθύνεται σε γυναίκες και θα τις προστατεύει από τη μόλυνση από τον ιό HIV και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Υπάρχουν τα φάρμακα για να γίνει αυτό. Πρέπει να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο για να είναι αποτελεσματικά και να θέλουν να το χρησιμοποιούν οι γυναίκες» είπε η βοηθός καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον Kim Woodrow.

Share this Photos :

No comments:

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Venus Net | Pagak City
Copyright © 2014. Hot babe on bike - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Together
Proudly powered by Tube Girl